Καλό φαγητό και χαλαρό περιβάλλον

Blog

Update – Διαγωνισμός για ένα γεύμα για 2 με θέα την Πάρνηθα

prize_draw

Update : Ο Διαγωνισμός έληξε, η κλήρωση έγινε και ο τυχερός είναι ο Μιχάλης Σταματίκος. Συγχαρητήρια Μιχάλη! Βάλε στο πρόγραμμα σου την Ταβέρνα Παππάς για το γεύμα που κέρδισες για 2 άτομα, μέχρι τις 10 Ιουλίου 2013!

Μέχρι και την Κυριακή 23/6/2013 στις 23:59 μπορείς να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό, που διεξάγουμε στη σελίδα μας στο Facebook, και να μπεις στην κλήρωση για ένα πλούσιο γεύμα για 2 άτομα στην Ταβέρνα Παππάς! 

Το γεύμα για 2 άτομα στην Ταβέρνα μας περιλαμβάνει :

2 κυρίως πιάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο
4 ορεκτικά με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο
1 σαλάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο
1 κιλό βαρελίσιο κρασί ή 2 μπύρες επιλογής τους ή 2 αναψυκτικά
2 κουβέρ και ανάλογο ψωμί

Για να πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό πρέπει να κάνεις click εδώ και να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην φόρμα του Διαγωνισμού, ο οποίος γίνεται στο περιβάλλον του Facebook

Για τη συμμετοχή σου στον Διαγωνισμό θα σου ζητηθεί :

•  Να κάνεις Like στη σελίδα της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook
•  Να συμπληρώσεις τη φόρμα του Διαγωνισμού παρέχοντας τα πραγματικά στοιχεία που ζητούνται
•  Να κάνεις Share τον Διαγωνισμό στο Facebook

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013 στις 11:00 και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί λίγο αργότερα σε αυτή εδώ τη σελίδα. Θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Ο τυχερός θα ενημερωθεί κατ΄αρχήν μέσω e-mail.

Εάν είσαι ο τυχερός της κλήρωσης θα πρέπει :

  • Να αποδεχθείς το Δώρο σου εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα και ώρα που θα αναγράφεται στο e-mail με το οποίο ενημερώθηκες για την κλήρωση του ονόματός σου
  • Να κάνεις χρήση του δώρου σου, δηλαδή να γευματίσεις στην Ταβέρνα Παππάς, το αργότερο μέχρι 10 Ιουλίου 2013
  • Να κάνεις Check In στην Ταβέρνα Παππάς, μέσω του Facebook ή του Foursquare, κατά την άφιξή σου στην Ταβέρνα την ημέρα που θα κάνεις χρήση του Δώρου και να αφήσεις ένα σχόλιο στο facebook ή ένα Tip στο Foursquare για την Ταβέρνα Παππάς ανεβάζοντας και μια φωτογραφία.
  • Να γράψεις μια Πρόταση – Recommendation για την Ταβέρνα Παππάς στη σελίδα της στο Facebook, περιγράφοντας τις εντυπώσεις σου από την εμπειρία σου.

Κάνοντας click εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους Όρους του Διαγωνισμού

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Τώρα

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Όροι Διαγωνισμού «Γεύμα για 2 με θέα την Πάρνηθα»

Γενικά

Η Ταβέρνα Παππάς (εφεξής Διοργανωτής), που εδρεύει στους Θρακομακεδόνες Αττικής, στην διεύθυνση Θεσσαλονίκης 2, διοργανώνει προωθητική ενέργεια και προκηρύσσει Διαγωνισμό με τίτλο «Γεύμα για 2 με θέα την Πάρνηθα» (εφεξής Διαγωνισμός), ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω της σελίδας της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook, η οποία βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση https://www.facebook.com/pappastaverna Ο Διοργανωτής προσπαθεί να καθιστά τη χρήση των συστημάτων του ασφαλή και να παρέχει μέσω αυτών ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες και επίκαιρες πληροφορίες και περιεχόμενο. Παράλληλα οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό συμφωνούν ότι πρέπει να αξιολογούν το περιεχόμενο και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους, που στηρίζονται στη συμμετοχή τους στην άνω προωθητική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης οποιαδήποτε απόφασής τους να βασιστούν στην ορθότητα, την πληρότητα ή/ και την εγκυρότητα του περιεχομένου αυτού.

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό, Εξαιρέσεις και Αποκλεισμοί

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι είναι νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος, οι οποίοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Ταβέρνας Παππάς και οι συγγενείς αυτών ως Β’ βαθμού συγγενείας. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή του οποίου η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Επιπλέον, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποτεδήποτε τη συμμετοχή οποιουδήποτε συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό ή να του απαγορεύσει την περαιτέρω συμμετοχή, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, καθ’ οιονδήποτε χρόνο, ακόμη και άνευ προειδοποιήσεως, εφ’ όσον κρίνει ότι η συμμετοχή του έρχεται σε αντίθεση με διατάξεις του νόμου ή γίνεται κακόπιστα ή καταχρηστικά ή αντίθετα προς την καλή πίστη ή τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.

Διάρκεια του Διαγωνισμού

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 00:01 (εφεξής Έναρξη Διαγωνισμού), ως και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και ώρα 23:59 (εφεξής Λήξη Διαγωνισμού). Μία (1) κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 11:00 και θα αναδείξει μεταξύ των συμμετεχόντων, 1 τυχερό νικητή. Οποιαδήποτε συμμετοχή μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού είναι αυτοδικαίως άκυρη.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό και Υποχρεώσεις τυχερού που κερδίζει το Δώρο

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει :

Α) Να κάνουν – αν δεν έχουν ήδη κάνει – Like στη σελίδα της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook https://www.facebook.com/pappastaverna
Β) Να συμπληρώσουν τη φόρμα του Διαγωνισμού παρέχοντας τα πραγματικά στοιχεία που ζητούνται
Γ) Να κάνουν Share τον Διαγωνισμό στο Facebook όπως θα ζητηθεί σε ένα από τα βήματα της φόρμας του Διαγωνισμού

H συγκεκριμένη διαδικασία θα πραγματοποιείται σε περιβάλλον που θα λειτουργεί στο περιβάλλον του Facebook. Η υποβολή των ανωτέρω στοιχείων συνιστά δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Για τη συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά και δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση.

Ο τυχερός της κλήρωσης θα πρέπει :

Α) Να αποδεχθεί το Δώρο του εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα και ώρα που θα αναγράφεται στο e-mail, με το οποίο ενημερώθηκε για την κλήρωση του ονόματός του, διαφορετικά η Ταβέρνα Παππάς δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντί του.
Β) Να κάνει χρήση του Δώρου του, δηλαδή να γευματίσει στην Ταβέρνα Παππάς, το αργότερο μέχρι 10 Ιουλίου 2013 και να επιδείξει την Αστυνομική Ταυτότητά του όταν του ζητηθεί, ώστε να διασταυρωθεί το ονοματεπώνυμό του και να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τον νικητή του Διαγωνισμού.
Γ) Να κάνει Check In στην Ταβέρνα Παππάς, μέσω του Facebook ή του Foursquare, κατά την άφιξή του στην Ταβέρνα την ημέρα που θα κάνει χρήση του Δώρου και να αφήσει ένα σχόλιο στο facebook ή ένα Tip στο Foursquare για την Ταβέρνα Παππάς ανεβάζοντας και μια φωτογραφία.
Δ) Να γράψει μια Πρόταση – Recommendation για την Ταβέρνα Παππάς στη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/pappastaverna, περιγράφοντας τις εντυπώσεις του από την εμπειρία του

Δώρο

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 11:00 θα γίνει κλήρωση και θα αναδειχθεί ένας (1) τυχερός. Ο τυχερός θα ενημερωθεί μέσω e-mail, στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έδωσε στη φόρμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί στο site της Ταβέρνας Παππάς http://www.pappas-taverna.gr/ και συγκεκριμένα στη σελίδα για τον Διαγωνισμό. Θα υπάρξει ενημέρωση και μέσω της σελίδας της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook.

Το Δώρο είναι ένα γεύμα στην Ταβέρνα Παππάς, αποκλειστικά για δύο (2) άτομα, που περιλαμβάνει αναλυτικά :

2 κυρίως πιάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο
4 ορεκτικά με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο
1 σαλάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο
1 κιλό βαρελίσιο κρασί ή 2 μπύρες επιλογής από τον κατάλογο ή 2 αναψυκτικά
2 κουβέρ και ανάλογο ψωμί

Το Δώρο προσφέρεται κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Ταβέρνας Παππάς, το μενού είναι αποκλειστικά για δύο (2) άτομα και όχι για περισσότερα, και περιλαμβάνει ό, τι ακριβώς περιγράφεται πιο πάνω. Οτιδήποτε άλλο καταναλωθεί, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στην ανωτέρω αναλυτική περιγραφή του γεύματος, θα χρεωθεί σύμφωνα με τις τιμές του καταλόγου. Ο τυχερός μπορεί να γευματίσει στην Ταβέρνα Παππάς, κάνοντας χρήση του δώρου του, το αργότερο μέχρι 10 Ιουλίου 2013. Ο τυχερός δεν έχει δικαίωμα να μεταβιβάσει το Δώρο σε άλλο πρόσωπο. Το Δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το Δώρο με άλλο δώρο ισόποσης αξίας, κατά την εύλογη κρίση του.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές οι οποίες θα έχουν συμπληρωμένα όλα τα υποχρεωτικά πεδία στην ειδική εφαρμογή στη σελίδα της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook, και θα πληρούν όλους τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Ο Διοργανωτής ή οι συνεργάτες ή οι υπάλληλοι αυτού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε νομικό ή πραγματικό ελάττωμα υπάρχει ή παρουσιαστεί στο δώρο.

Κλήρωση, Ανάδειξη & Ενημέρωση Νικητών Διαγωνισμού

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 11:00 θα γίνει μία ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα αναδείξει :

Έναν (1) τυχερό που θα κερδίσει το Δώρο, όπως περιγράφεται αναλυτικά ανωτέρω.

Η κλήρωση του Διαγωνισμού θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω του προγράμματος http://www.random.org/ με βάση το αρχείο με τα ονόματα των συμμετεχόντων, των οποίων η συμμετοχή είναι έγκυρη, σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Ο τυχερός θα ενημερωθεί μέσω e-mail, στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έδωσε στη φόρμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί και μέσω της σελίδας της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook https://www.facebook.com/pappastaverna, καθώς και στο site της http://www.pappas-taverna.gr/ , ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πληροφορούνται.

Αν ο τυχερός νικητής δεν απαντήσει μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για να αποδεχθεί το δώρο του, εντός του ορισμένου χρονικού διαστήματος των 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα και ώρα, που αναγράφονται στο e-mail με το οποίο ενημερώθηκε για την κλήρωση του ονόματός του, τότε χάνει οριστικά κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του σχετικού Δώρου και ο Διοργανωτής δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντί του, καθώς επίσης δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο συμμετείχε στον Διαγωνισμό.

Ο τυχερός που θα κερδίσει και θα απαντήσει για να αποδεχθεί το Δώρο, πρέπει να κάνει χρήση του Δώρου, δηλαδή να γευματίσει στην Ταβέρνα Παππάς κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της, το αργότερο μέχρι 10 Ιουλίου 2013 και να επιδείξει την Αστυνομική Ταυτότητά του, όταν του ζητηθεί για να επιβεβαιωθεί το ονοματεπώνυμό του. Διαφορετικά, το Δώρο παύει να ισχύει και η Ταβέρνα Παππάς δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντι στον νικητή του Διαγωνισμού, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό.

Ευθύνη

Η Ταβέρνα Παππάς δεν ευθύνεται αν για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαγωνισμού, που βρίσκεται στη σελίδα της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook. Η Ταβέρνα Παππάς δεν έχει ευθύνη αν για οποιονδήποτε λόγο δεν απαντήσει ο τυχερός της κλήρωσης για να αποδεχθεί το Δώρο, κατόπιν της ενημέρωσης που θα έχει στείλει ο Διοργανωτής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ανακοίνωσης του ονόματός του στη σελίδα της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook και στο website της. Ο Διοργανωτής, οι υπάλληλοί του και οι συνεργάτες του δεν φέρουν ευθύνη, για οποιαδήποτε ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με τη πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού. Αυτή η προωθητική ενέργεια δεν υποστηρίζεται, δεν διαχειρίζεται και δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με το Facebook, το οποίο δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη. Παρέχετε πληροφορίες σας για τη συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό στην Ταβέρνα Παππάς (Διοργανωτής) και όχι στο Facebook. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για τις ανάγκες διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της κλήρωσης. Οι συμμετέχοντες και φυσικά ο τυχερός φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. Ο Διοργανωτής δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό του ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες δικτύων ή γραμμών, online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών,  εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη αποστολή ή λήψη δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή των καταχωρήσεων ή των μηνυμάτων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή τα ηλεκτρονικά αρχεία που πρέπει να διατηρηθούν και αφορούν τον παρόντα Διαγωνισμό καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

Αν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε παραβιάζει ή υπάρχουν υπόνοιες ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή λογισμικό αυτών, η συμμετοχή του στον Διαγωνισμό ακυρώνεται πάραυτα και ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Διαγωνισμό.

Δημοσιότητα & Προσωπικά Δεδομένα

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στη σελίδα της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook https://www.facebook.com/pappastaverna , καθώς και στο website της http://www.pappas-taverna.gr/, απ’ όπου οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορηθεί, καθώς και να λάβει αντίγραφο αυτών με δικές τους ενέργειες εκτύπωσης. Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση, ερώτηση, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί στο 2102431232, καθημερινά μεταξύ 19:00-21:00. Υπεύθυνος επικοινωνίας για τον Διαγωνισμό κος Κώστας Παππάς.

Η ηλεκτρονική αποδοχή των παρόντων όρων και η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγονται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης των συμμετεχόντων προς τον Διοργανωτή – προκειμένου αυτός να προβαίνει, κατά την εύλογη κρίση του και αποκλειστικά για τους σκοπούς του Διαγωνισμού και ως απόδειξη προς κάθε ενδιαφερόμενο για την πραγματοποίηση της διάθεσης του Δώρου – στην ανακοίνωση και δημοσίευση του ονόματός τους ή και φωτογραφικών στιγμιοτύπων  ή και video, που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια του γεύματος που κέρδισε ο νικητής.

Οι συμμετέχοντες δίνουν στον Διοργανωτή το δικαίωμα, σε περίπτωση που συμμετάσχουν και κερδίσουν το Δώρο, δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς εσωτερικά ή σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς άλλη αμοιβή εκτός από αυτή του δώρου του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Διοργανωτή.

Οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους παρέχουν στο Διοργανωτή τη συγκατάθεση και την άδειά τους για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων, τα οποία γνωστοποιούν οι ίδιοι για το σκοπό της συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό. Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνον για λόγους που σχετίζονται με τη διενέργεια του Διαγωνισμού, της κλήρωσης και της ενημέρωσης του τυχερού και των επιλαχόντων. Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν. Για οτιδήποτε χρειάζεται κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2102431232, καθημερινά μεταξύ 19:00-21:00, με τον Υπεύθυνο για τον Διαγωνισμό και την επεξεργασία των Δεδομένων, κο Κώστα Παππά.

Αναβολή, ή Αλλαγή διάρκειας, ή Ανάκληση, ή Διακοπή, ή Ακύρωση του Διαγωνισμού & Τροποποίηση των Όρων

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί για σπουδαίο λόγο μονομερώς τους παρόντες Όρους, να αναβάλει, να μεταβάλλει τη διάρκεια, να ανακαλέσει, να διακόψει, ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό, καθώς και να αλλάξει το Δώρο με άλλο ή άλλα ίσης αξίας, με ειδοποίηση 2 ημερών πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής η οποία θα γίνεται μέσω της σελίδας της Ταβέρνας Παππάς στο Facebook.

Ο Διοργανωτής μπορεί να διακόψει ή να αναβάλει τον Διαγωνισμό ή να αλλάξει τη διάρκειά τους, ακόμη και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, για λόγους δημοσίου συμφέροντος ή ανωτέρας βίας ή για οποιοδήποτε σημαντικό λόγο. Ως σημαντικός λόγος νοείται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, περίπτωση παρεμπόδισης του Διαγωνισμού λόγω υπαιτιότητας τρίτων ή περίπτωση τεχνικών σφαλμάτων και προβλημάτων.

Οι παρόντες όροι διέπονται, συμπληρώνονται και ερμηνεύονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων και των όρων εγγραφής και χρήσης του Facebook και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή.

Ταβέρνα Παππάς – Από το 1962… στο 2012!!!

Taverna Pappas main entrance

Είσοδος σάλας

Καλωσορίσατε στο νέο, ανανεωμένο, μοντέρνο site μας.

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με την γραφική  κοινότητα των Θρακομακεδόνων, συνεχίζουμε  με το ίδιο κέφι & μεράκι να προσφέρουμε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης & διασκέδασης σε όσους μας τιμούν με την προτίμησή τους.

Με σύμμαχο την προσήλωσή μας στην αναλλοίωτη στον χρόνο ποιότητα των πιάτων μας και την ηπειρώτικη φιλοξενία μας, καταφέραμε να διανύσουμε 5 δύσκολες δεκαετίες και να έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας 3 γενεές πελατών μας.

Από αυτή την σελίδα θέλουμε:

  • Να σας δείξουμε το χώρο μας
  • Να σας ενημερώσουμε για το menu και τις τιμές μας
  • Να σας επικοινωνούμε τις προσφορές μας
  • Να μοιραστούμε μαζί σας τα μικρά και μεγάλα μυστικά των γεύσεων μας

Αλλά πάνω από όλα φιλοδοξούμε να αποκτήσουμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί σας, μια ευκαιρία να διδάξουμε και να διδαχτούμε.

Σας Περιμένουμε!!!

Κώστας Παππάς